Alimentația complementară
Alimentația complementară Organizația Mondială a Sănătății  (OMS) recomandă alăptarea exclusivă a sugarului în primele 6 luni, laptele matern (sau formula de lapte în unele situații) fiind sursa principală de energie…
Citeste mai mult
Alegerea scaunului de masa
Alegerea scaunului de masa Cănd ne pregătim de introducerea alimentelor complementare laptelui (“diversificare”), noi,  părinții, ne gândim la ce alimente vom cumpăra, ce combinații vom face, cum și cu ce…
Citeste mai mult
Burnout-ul parental
Burnout-ul parental Totul incepe cu un vis frumos. Acela de a fi un bun parinte, cel mai bun! Iar creșterea copiilor poate fi minunată. Cu toate acestea, stresul și epuizarea…
Citeste mai mult
Dificultățile alimentare timpurii
Dificultățile alimentare timpurii- explicate pe înțelesul tuturor De-a lungul timpului, în lumea medicală au existat câteva încercări de a defini tulburările alimentare la copii, ajungându-se în prezent la un consens…
Citeste mai mult
Evaluările clinice psihologice
Evaluările clinice psihologice Pentru ca un profesionist în sănătate mintală să poată trata eficient un pacient și să știe că tratamentul selectat funcționează, el trebuie mai întâi să realizeze evaluarea…
Citeste mai mult
Meniu