Abordarea Get Permission

Echipa EAT-Telecare este pregătită să gestioneze un spectru larg de dificultăți alimentare întâlnite la copii. Fiecare membru al echipei este temeinic pregătit pe domeniul său și are în spate mai mulți ani de experiență. La toate acestea se adaugă o pregătire suplimentară într-o abordare prietenoasă cu familia și copilul.

Abordarea Get Permission susține atât copilul cât și familia și are o viziune holistică în ceea ce privește intervenția în rutina de masă. Se bazează pe o colaborarea apropiată cu familia și susține schimbarea prin crearea unui mediu pozitiv, susținător și afectuos pentru copil.

Această abordare de lucru a fost dezvoltată de către Marsha Dunn Klein, terapeut ocupațional acreditat, își are originea în Statele Unite ale Americii și la bază principii ale dezvoltării normale a copilului, zeci de ani de studii și aproape 50 de ani de experiență clinică.

Principiile Get Permission

1

Hrănirea unui copil este un proces complicat și necesită colaborarea în echipă, incluzând părinții.

2

Abordarea Get Permission afirmă că, un copil mănâncă cel mai bine atunci când se simte bine

3

Abordarea Get Permission afirmă că hrănirea este o relație.

4

Abordarea Get Permission afirmă că mâncatul este construit pe o bază de experiențe pozitive adecvate dezvoltării.

5

În abordarea Get Permission, adulții stabilesc direcția și copilul stabilește ritmul.

6

Abordarea Get Permission promovează independența copilului la masă, bucuria copilului de a mânca, prin motivație proprie să mănânce suficient, cu încrederea că are abilitățile necesare să o facă.

7

Abordarea Get Permission este ghidată de citirea de către adult a semnalelor transmise de copil despre nevoile, dorințele, sentimentele și disponibilitatea lui de a interacționa

8

Abordarea Get Permission sărbătorește momentul mesei și iubirea pentru mâncare.

9

Abordarea Get Permission vede rolul terapeutului ca fiind cel care oferă părintelui și copilului opțiuni realizabile și de succes.

Povestea lăcustei

Aș vrea să împărtășesc o poveste din familie, care m-a ajutat să înțeleg cum poate o persoană să simtă îngrijorare, teamă cand  încearcă  o mâncare nouă.

Când fiii mei aveau zece și treisprezece ani, ne-am dus in Oaxaca, Mexic, să studiem limba spaniolă pentru o lună, într-un program de schimb  cultural.

Am trăit și am mâncat alături de o familie locală.

Meniu